paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ηγουμενίτσα: με επιτυχία το 9ο IL Porto Triathlon

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση 9oυ IL Porto Triathlon στην Ηγουμενίτσα

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε το 9ο IL Porto Triathlon στην Ηγουμενίτσα, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. 

Οι αγώνες τριάθλου ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με το αγώνισμα της κολύμβησης σε σηματοδοτούμενο θαλάσσιο χώρο. Στη συνέχεια, ακολούθησε το αγώνισμα ποδηλάτου, προσφέροντας στους αθλητές μοναδικές διαδρομές με εκπληκτική θέα της παραλίας του Δρεπάνου και του Μακρυγιαλίου και ολοκληρώθηκε με τον αγώνα δρόμου, στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας με κατεύθυνση προς το Δρέπανο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, καθώς και στους διοργανωτές που εργάστηκαν για να πραγματοποιήσουν αυτή τη διοργάνωση. Κυρίως, οφείλουμε όλοι να συγχαρούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου καθώς και την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας για την διοργάνωση και τη συνεισφορά τους στην επιτυχία των φετινών αγώνων. 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις, προάγοντας και ενισχύοντας τον αθλητισμό. 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: