Site icon paramythianews

Δράσεις του ΚΕΠ Υγείας Ηγουμενίτσας για την βία κατά των γυναικών

Ολοκλήρωση δράσεων του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων:

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, η Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Διοικητής του Γ.Ν.Φιλιατών και ο Γεν. Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο Βουλευτής Ν.Δ. του Ν.Θεσπρωτίας, Εισαγγελικοί Λειτουργοί, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Τουρισμού κ. Ελευθέριος Κώστας με αφορμή τις εκδηλώσεις, δήλωσε σχετικά: «Το φαινόμενο της κακοποίησης των γυναικών έχει λάβει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις. Οφείλουμε όλοι να αποδείξουμε ότι είμαστε έμπρακτα δίπλα σε κάθε γυναίκα που υφίσταται κάθε μορφή βίας. Ας μη ξεχνάμε ότι η μη καταγγελία ενός περιστατικού είναι συνενοχή». 

Παραθέτουμε χρήσιμα τηλέφωνα:

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει με δράσεις του να βρίσκεται δίπλα στον δημότη με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.

Exit mobile version