Site icon paramythianews

Καινοτόμο σύστημα υπερήχων για αιμορροΐδες στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών

Νέο επαναστατικό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για τη ριζική αφαίρεση αιμορροΐδων

Το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών εξοπλίστηκε πρόσφατα με το πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto, το οποίο επιτρέπει την ανώδυνη και αναίμακτη αφαίρεση αιμορροΐδων, ακόμη και σε προχωρημένα στάδια της πάθησης. Το νέο αυτό σύστημα, που χρησιμοποιείται ήδη σε προηγμένα νοσοκομεία στη Γαλλία και τη Γερμανία, εφαρμόζεται με επιτυχία και στο νοσοκομείο μας, με περισσότερα από 20 επιτυχημένα περιστατικά έως σήμερα.

Ο χειρουργός του νοσοκομείου κ. Ιωάννης Σούγκας δήλωσε: «Με το νέο πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto μπορούμε να έχουμε ανώδυνη, αναίμακτη, ασφαλή και ριζική αφαίρεση των αιμορροΐδων ακόμη κι αν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει στους ασθενείς σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις μέχρι σήμερα συμβατικές μεθόδους, καθώς τους απαλλάσσει άμεσα και οριστικά από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, ενώ λίγες ώρες μετά την αφαίρεση μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους».

Το σύστημα Angiodin-Procto, με τη χρήση υπερευαίσθητου ανιχνευτή Doppler τρίτης γενιάς, προσφέρει ακριβή εντοπισμό των αιμορροϊδικών αρτηριών και ασφαλή απολίνωση, επιτυγχάνοντας μόνιμα και άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Νοσοκομείο Φιλιατών στο τηλέφωνο 2664.360228.

                                                   Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΣΟΥΡΑΣ

Exit mobile version