Site icon paramythianews

Κριτική της “Αλλαγής Πορείας” στα πεπραγμένα του δήμου Ηγουμενίτσας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» 

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ο Δήμαρχος χρειάστηκε δύο ώρες για να μας παρουσιάσει τον απολογισμό της διετίας 2020-2021, όταν θα μπορούσαμε να τον είχαμε στα χέρια μας,  να τον μελετήσουμε και ο ίδιος να κάνει μία σύντομη περιγραφή των πεπραγμένων του, χωρίς να ταλαιπωρεί με  δίωρο μονόλογο το Δημοτικό Συμβούλιο.  Τον απολογισμό που παρουσίασε θα τον χώριζα σε δύο μέρη. Στο πρώτο, που διήρκεσε αρκετά μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω πτώσης του internet, και αναλώθηκε στην παρουσίαση πεπραγμένων, όχι ως δήμαρχος, αλλά ως προϊστάμενος μιας οποιασδήποτε υπηρεσίας του δημοσίου, που κάνει έκθεση εκτέλεσης των υπηρεσιακών του καθηκόντων. Στο δεύτερο μέρος, ανέγνωσε και μας εκθείασε το έργο της Δημοτικής Αρχής, όπως συνηθίζει να κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα, κατά τις συζητήσεις των Προϋπολογισμών και των Τεχνικών Προγραμμάτων. 

Από την πλευρά της Δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ», για συντομία επέλεξα μερικά από τα  θέματα που απασχόλησαν κατά τη  διάρκεια της διετίας το Δημοτικό Συμβούλιο.  Θα σας εκθέσω, εν είδη και δικού μας απολογισμού, τη θέση της παράταξής μας και την αντίστοιχη θέση της παράταξης του Δημάρχου πάνω σε αυτά τα θέματα και μέσω αυτών, θα ασκήσουμε την κριτική μας στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.

 –   Να καθιερωθεί ωράριο λειτουργίας του λιμανιού και  

–   τα πλοία να μπαινοβγαίνουν με ρυμουλκά όπως σε λιμάνια της Ιταλίας. 

Θα προστατευθεί με αυτά τα μέτρα και η παραλία του Δρεπάνου που διαρκώς υποχωρεί και αιτία είναι οι προπέλες των πλοίων.

Exit mobile version