Site icon paramythianews

Τηλεδιάσκεψη για την χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα τηλεδιάσκεψη για την χερσαία ζώνη του λιμένα Ηγουμενίτσας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, εκτός του δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ Αθ. Πορφύρης, οι βουλευτές Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Μπραϊμη Μπότση, ο Αντιπεριφερειάρχης Άλκης Λάμπρου, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, οι πρώην δήμαρχοι Θωμάς Πάντος και Ανδρέας Νταής καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Ο κ. Καχριμάνης στην δίλεπτη παρουσία του είπε ότι ο κ. Πλακιωτάκης τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την χερσαία ζώνη και θα χρησιμοποιηθεί μόνο ότι έχει σχέση με την λειτουργία του λιμανιού. Η συμμετοχή του ήταν μικρής καθώς ήθελε… να επιβλέψει, την αποκατάσταση βλάβης σε κολώνα της ΔΕΗ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Κατά τα άλλα, ο ΟΛΗΓ και ο κ. Γιόγιακας, ισχυρίστηκαν ότι η χερσαία ζώνη δεν θα δοθεί στον ιδιώτη, ο Μάριος Κάτσης είπε ότι η υποπαραχώρηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλάμβανε την χερσαία ζώνη ενώ ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας ισχυρίστηκε ότι έχουν δοθεί υποσχέσεις αλλά τίποτα δεν έχει διευθετηθεί και είναι επιφυλακτικός λέγοντας ότι περιμένει γραπτές δεσμεύσεις διαφορετικά θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Δείτε όλη την τηλεδιάσκεψη:

Exit mobile version