Σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας γιόρτασε η Παραμυθιά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν το πρωί της Τρίτης.
Η ημέρα ξεκίνησε με την πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δονάτου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας κ. Σεραπίων. Αμέσως μετά, τελέστηκε η καθιερωμένη τελετή στο Ηρώο των Σουλιωτών, με κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των ηρώων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας.
Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στην οδό Κ. Καραμανλή. Μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων πέρασαν μπροστά από τις τοπικές αρχές και το πλήθος των πολιτών, στέλνοντας μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας και ενότητας.
Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, εκπαιδευτικοί, γονείς και πλήθος δημοτών που τίμησαν με την παρουσία τους τη σημαντική αυτή ημέρα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο χαρακτηριστικές στιγμές:









More Stories
Τιμητική βράβευση στους “αφανείς ήρωες” των πυρκαγιών
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων για το ψήφισμα ΔΣ δήμου Σουλίου για το επίδομα παραμεθορίου
Δεκτό το ψήφισμα για επίδομα παραμεθορίου στον δήμο Σουλίου