paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Αρχική » Πρόσκληση φωτογράφων για τουριστική προβολή Δήμου Ηγουμενίτσας

Πρόσκληση φωτογράφων για τουριστική προβολή Δήμου Ηγουμενίτσας

ΓΙΝΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας προσκαλεί τους φωτογράφους της περιοχής μας να δηλώσουν ενδιαφέρον για την δωρεάν παραχώρηση φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού (που είναι κύριοι των πνευματικών δικαιωμάτων) για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του ΕΟΤ https://www.visitgreece.gr.

Φωτογραφικό υλικό

Το εν λόγω υλικό να έχει φωτογραφηθεί εντός της τελευταίας  2ετίας  και να  συνοδεύεται  από  αναλυτικά  credits και στις 2 γλώσσες (Θέμα / περιοχή / δραστηριότητα, Δήμο / Γεωγραφικό Διαμέρισμα / Περιοχή) καθώς και το όνομα του φωτογράφου (σε αρχείο κειμένου). Για χρήση στο Διαδίκτυο  θα πρέπει να είναι στα 72 dpi και σε διαστάσεις τουλάχιστον 2000px η μεγάλη πλευρά, σε μορφή Raw και οι  φωτογραφίες να μην έχουν υπερβολικά κορεσμένα και αλλοιωμένα ψεύτικα χρώματα και να μην υπάρχει εμφανές μοντάζ.

Οπτικοακουστικού υλικό

Βίντεο έως 3 λεπτά, καθώς και διαφορετικές εκδοχές του (10, 30 και 60 δευτερολέπτων) για  προβολή στα κοινωνικά δίκτυα, στο site αλλά και στο YouTube. Και εδώ το υλικό θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνοτροπίας και υψηλής ανάλυσης (μόνο high definition), να διέπεται από μία ενιαία αισθητική και να περιλαμβάνει σύγχρονα πλάνα και όχι αρχείου.

Τεχνικές προδιαγραφές: Video codec: MP-4, Audio codec: AAC, Resolution: 1920 X 1080 (16:9 aspect ratio), Frame rate: 25 FPS, Μέγεθος αρχείου: max 1GB. Για YouTube: 1080p HD και για τις μορφές MPEG-2 και MPEG-4 ως ακολούθως: MPEG-2 (Κωδικοποιητής ήχου: MPEG Loyer II ή Dolby AC-3, Ρυθμός bit ήχου: 128 kbps ή καλύτερος). MPEG-4 (Κωδικοποιητής βίντεο: H.264, Κωδικοποιητής ήχου: AΑC, Ρυθμός bit ήχου: 128 kbps ή καλύτερος).

Πνευματικά δικαιώματα

Το φωτογραφικό υλικό, τα αμοντάριστα πλάνα και τα βίντεο που θα σταλούν για την τουριστική προβολή του Δήμου θα πρέπει να είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων για απεριόριστη χρήση και διάρκεια.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

https://gnto.gov.gr/content_licencing

Παρακαλούμε, έχετε κατά νου, πως τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο θα πρέπει να είναι ¨καθαρά¨ δηλαδή χωρίς αναφορά σε καμία επιχείρηση, χορηγό, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία. Και αν συμμετέχουν άτομα χρειαζόμαστε την έγγραφη συγκατάθεσή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tourism@igoumenitsa.gr ή στο τηλέφωνο : 2665360012

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: