paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Αρχική » Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας για διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας για διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή Περιφέρειας Ηπείρου στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού WTM 2025 και PHILOXENIA 2025. 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι στηρίζει την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στις Διεθνείς εκθέσεις τουρισμού WTM 2025 και PHILOXENIA 2025. 

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει ώς συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ, στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4 με 6 Νοεμβρίου 2025 στο Λονδίνο και με αυτόνομο περίπτερο στην διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14 με 16 Νοεμβρίου 2025 στην Θεσσαλονίκη

Καλούμε τα μέλη μας επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους στις παραπάνω εκθέσεις τουρισμού, να δηλώσουν στην Περιφέρεια Ηπείρου την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τις σχετικές φόρμες για κάθε έκθεση και να τις αποστείλουν στο  email: s.lolis@php.gov.gr  ως την Παρασκευή  10 Οκτωβρίου 2025. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην PHILOXENIA 2025  με έντυπο ενημερωτικό υλικό (μέχρι 40 τεμάχια) μπορούν να το αποστείλουν στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  10 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 13:00 μ.μ. 

Η σχετική πρόσκληση καθώς και οι φόρμες συμμετοχής για κάθε έκθεση είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας www.e-thesprotias.gr στο πεδίο «Αποστολές – Εκθέσεις – Συνέδρια, Ημερίδες».

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: