Εντός της ημέρας, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ορισθούν οι αντιδήμαρχοι στον δήμο Σουλίου από τον δήμαρχο Θανάση Ντάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του paramythianws.gr στον δήμο Σουλίου θα υπάρχουν 5 αντιδήμαρχοι εκ των οποίων ο ένας άμισθος και αυτοί θα είναι:
Ο Καγκιούζης Ανδρέας στην Ύδρευση – Καθαριότητα, ο Γιώργος Χειμώνας στα Έργα, η Αντιγόνη Φίλη στην Κοινωνική πολιτική, ο Δημήτρης Χρήστου στην Πολιτική Προστασία και στο Εμπόριο. Άμισθος αντιδήμαρχος θα είναι ο Αλέξανδρος Κοντός στον Αθλητισμό – πολιτισμό – τουρισμό.
Επίσης ως εντεταλμένοι σύμβουλοι αναμένεται να ορισθούν ο Φώτης Μπάλλας σε θέματα πολιτισμού στην ΔΕ Σουλίου και ο Αναστάσιος Αναστασίου για θέματα γεωκτηνοτροφικού τομέα.
Αναλυτικά οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων σε επόμενη ανάρτηση, αφού ανακοινωθούν.
More Stories
Δείτε τα θέματα του ερχόμενου δημοτικού συμβουλίου δήμου Σουλίου
13 θέματα στην δημοτική επιτροπή δήμου Σουλίου
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια για το στρατόπεδο Φιλιατών