paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Αρχική » Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει Πρωτέα και Ερμή

Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει Πρωτέα και Ερμή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση Χρυσού Μεταλλίου από την Ομάδα Κ-18 αγοριών του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει τα μέλη της Ομάδας Κ-18 αγοριών, το προπονητικό επιτελείο και την Διοίκηση του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που διοργανώθηκε στην Πάτρα στις 15-16/06/2024. 

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 Αγοριών του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ, αποτελούμενη από τους Βλάχος Δημήτρης, Κομίνης Σπύρος, Κοντός Θεόδωρος και Ράπτης Τίμος με προπονήτρια την κα Σαββίνα Μπέζα, κατέκτησε την Πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο με επίδοση 3.27.89!

Παράλληλα και άλλοι αθλητές του Γ.Σ. διακρίθηκαν για την πολύ καλή τους επίδοση διασφαλίζοντας την συμμετοχή τους σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα το επόμενο διάστημα και είναι άξιοι και άξιες συγχαρητηρίων!

Όπως επίσης αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, από όλα τα αθλητικά σωματεία για την προσπάθεια βελτίωσης κι ανάδειξης που διαρκώς καταβάλλουν!!!

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και συνεχείς διακρίσεις σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

από την γυναικεία ομάδα Κ-16 του ΑΣΠ Ερμή Ηγουμενίτσας

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει τα μέλη της Ομάδας Κ-16, το προπονητικό επιτελείο και την Διοίκηση του ΑΣΠ ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ για την κατάκτηση, για πρώτη φορά στην ιστορία του, του τοπικού Πρωταθλήματος Κ-16 κοριτσιών, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, που οργάνωσε η Ένωση Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος.

Η Ομάδα Κ-16 του ΑΣΠ ΕΡΜΗ κατέκτησε την 1η θέση στο final-4 που οργανώθηκε από την ΕΣΠΕΔΕ στις έδρες των τριών εκ των τεσσάρων φιναλίστ (Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και Φιλιππιάδα) για πρώτη φορά.

Η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών δραστηριοτήτων στην Θεσπρωτία και η επιτυχία των αθλητικών συλλόγων μας, σε τοπικά κι εθνικά γεγονότα, καταδεικνύει την αθλητική και κατ’ επέκταση πολιτισμική άνοδο της ευρύτερης περιοχής και αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της Θεσπρωτίας.  

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: