paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Παραγωγή και τυποποίηση φαρμακευτικής κάνναβης στην Γλυκή

Τη λήψη άδειας για καλλιέργεια, παραγωγή και τυποποίηση τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης στην Γλυκή και στην θέση Βαθύλακκο, με άδεια που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό B 3377, 28-7-2021, γνωστοποίησε η εταιρεία VANTAGE FARM.
Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικών σκευασμάτων που θα συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση ασθενειών και την προαγωγή υγείας. Το ύψος της επένδυσης θα κυμανθεί στα 2εκ. ευρώ, και ως τώρα στην περιοχή της Ηπείρου έχουν δοθεί μόλις άλλες δύο άδειες.
Η εταιρεία είναι Φινλανδικών συμφερόντων, και για την ανάπτυξη της επένδυσης η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία αιχμής, Ολλανδικών εταιρειών κατασκευής θερμοκηπίων, που είναι πρωτοπόρες στον τομέα τους, φέρνοντας ουσιαστικά τη μακραίωνη ολλανδική παράδοση στην κατασκευή θερμοκηπίων για πρώτη φορά στην περιοχή.
   Για την προστασία του περιβάλλοντος έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ οι σύγχρονοι τρόποι καλλιέργειας προκαλούν την ελάχιστη όχληση χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: