paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Πολύ θετικά σχόλια για την νέα εφημερίδα “Πολιτική”

Με τεράστιο ενδιαφέρον αντιμετώπισε το αναγνωστικό κοινό της Θεσπρωτίας την νέα εφημερίδα “Πολιτική” με το πρώτο φύλλο της να έχει ήδη σχεδόν εξαντληθεί.

Τυπώθηκε σε 3000 αντίτυπα και διανέμεται Δωρεάν. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις ταυτόχρονα δεκάδες ανθρώπους, όχι απλά να ξεφυλλίζουν την εφημερίδα, αλλά να την “ρουφάν”.

Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει την πεποίθηση μας ότι το “χαρτί” δεν πέθανε. Είναι εδώ και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πάρουν στα χέρια τους μια εφημερίδα και να την διαβάσουν.

Βέβαια, όχι αναφέροντας τις καθημερινές ειδήσεις. Πράγματι σε αυτό το επίπεδο η εφημερίδα δεν μπορεί να σταθεί. Όμως σε μια ανάλυση γεγονότων, μια άποψη, μια παρέμβαση…. ναι, όχι μόνο στέκεται, αλλά υπερέχει του ηλεκτρονικού τύπου.

Ο ηλεκτρονικός τύπος έχει το πλεονέκτημα της άμεσης ενημέρωσης και της γρήγορης ανάρτησης ενός θέματος. Και αυτό είναι και το μειονέκτημα του. Η είδηση, το άρθρο, η άποψη έχει μικρό χρόνο ζωής στην επιφάνεια των ιστοσελίδων. Δεκάδες άλλα θέματα θα έρθουν να καλύψουν την είδηση. Όπως εύκολα έρχεται στην επιφάνεια, έτσι εύκολα χάνεται στο έρεβος μιας υπερταχύτατης πληροφόρησης.

Η εφημερίδα δεν κάνει πολιτικούς διαχωρισμούς, έχει την θέση της και την άποψη της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σταθεί εμπόδιο στην όποια θέση και άποψη.

Η ποιότητα της εφημερίδας Πολιτική τόσο στην ύλη όσο και στην εμφάνιση δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα….

Εμείς περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας, τις προτάσεις σας, γιατί όχι τα θετικά σας λόγια….

Η εφημερίδα μπορεί να γίνει και το δικό σας βήμα. Πείτε μας τι σας ενοχλεί, ποιο θέμα θα θέλατε να αναδειχθεί μέσα από τις σελίδες της.

Και τα ηλεκτρονικά μας μέσα (όπως αυτό εδώ) θα είναι αρωγός της εφημερίδας και της επιπλέον ανάδειξης των δημοσιευμάτων της.

Για όσους δεν μπόρεσαν να βρουν την έντυπη έκδοση μπορούν να την διαβάσουν πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Επίσης σταδιακά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στην έντυπη εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: