Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Συβότων για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Θ/Γ σκάφος ”GRAYΜAUR” σημαίας Μ.Βρετανίας, στην θαλάσσια περιοχή της νήσου Αγίου Νικολάου Συβότων με δύο επιβαίνοντες.
Στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής ως επιβαίνων σε ιδιωτικό σκάφος προς παροχή συνδρομής, όπου εντόπισε την Θ/Γ και τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, έχοντας κατασβέσει την πυρκαγιά με ιδία μέσα, ενώ στην περιοχή μετέβησαν και δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”GRAYMAUR”, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων, ή εισροή υδάτων στο σκάφος και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
(φωτό αρχείου)
More Stories
Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
Πρόσκληση για Δημοτική Επιτροπή Δήμου Σουλίου
Δήμος Σουλίου: Διπλό δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη