paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Αιχμηρό σχόλιο Γόγολου για δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Ένα αιχμηρό σχόλιο για τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας ανέβασε στην σελίδα του ο Γιάννης Γόγολος, χαρακτηρίζοντας φιάσκο την επίσκεψη του στην Αθήνα και κατηγορώντας τον ότι παίζει εσωκομματικά παιχνίδια με τον κ. Γιόγιακα. Αναλυτικά ο κ. Γόγολος έγραψε:

● Κατά πληροφορίες Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: ” Ξεκινάει Πόλεμος “

Ο κύριος Λώλος “Ξεθάβει το τσεκούρι του Πολέμου “

Έτσι τουλάχιστον διαμηνύει στους συνεργάτες του μετά το φιάσκο, επιστρέφοντας από την Αθήνα την Πέμπτη το βράδυ αφού δεν το δέχτηκε κάνεις μα κάνεις από τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα της διεκδίκησης, της Χερσαίας Ζώνης.

Είχαν προηγηθεί τρεις άκαρπες συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, μια έλειπε ο ένας μια έλειπε ο άλλος και την τελευταία έλειπε η κυρία Καλύβα που ως γνωστόν είναι από τη Θεσπρωτία. Καλά κύριε Λώλο, όλοι οι άλλοι δικαιολογούνται, αλλά μια επικοινωνία πριν με τη κυρία Καλύβα που είναι και από το τόπο μας, δικαιολογείται;

Ο καλλιτέχνης Βουλευτής Θεσπρωτίας που είναι? Με ποιόν έβγαζε φωτογραφίες?

Αλήθεια τόσες ώρες στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ που περιμένατε μέχρι της πέντε 17 : 00 μ.μ.το απόγευμα της Πέμπτης, μήπως ανεβήκατε στον επάνω όροφο να συνομιλήσετε με τον κύριο Μπέζα για το θέμα της Χερσαίας Ζώνης?

Πιθανόν δεν πήγατε διότι δεν σας επιτρέπει ο κυβερνητικός βουλευτής Θεσπρωτίας. Κύριε Λώλο, ο Δήμος Ηγουμενίτσας δεν είναι τσιφλίκι κανενός σας να παίζετε εσωκομματικά παιχνίδια εις βάρος του. Πιστεύουμε ότι το “τσεκούρι του Πολέμου” δεν το αγοράσατε από τα αποκριάτικα καταστήματα πάλι!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: