paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Βίντεο από την συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα: Αισιοδοξία για την συνέχεια

Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα για τον προσυνεδριακό διάλογο

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η γενική συνέλευση με θέμα τον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ξενοδοχείο ANGELICA στην Ηγουμενίτσα.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Λίλα Σουλελέ, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στην συνέλευση εκτός των άλλων ήταν ο πρώην βουλευτής Μάριος Κάτσης (ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό) και ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Γόγολος. Η υποψήφια βουλευτής Άννα Στεργίου απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και έστειλε επιστολή η οποία διαβάστηκε στην συνέλευση.

Το κλίμα ήταν καλό και στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί αισιοδοξία ότι το κόμμα μπορεί να ανακάμψει. Στην ομιλία της η Λίλα Σουλελέ μετά την αυτοκριτική για τα λάθη που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές ήττες και ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για διάφορα ζητήματα όπως για την ακρίβεια, για τους αγρότες, για την ενέργεια κ.α.

Αυτό που τόνισε ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσει ρόλο στα νέα μέλη και πως θα πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά ώστε οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν στον λαό.

Μετά την κεντρική ομιλία πήραν τον λόγο πολλοί σύνεδροι μεταφέροντας τις απόψεις τους, τις αγωνίες τους, τις προσδοκίες τους και τις προτάσεις τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους χαιρετισμούς και την κεντρική ομιλία της Λίλας Σουλελέ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: