paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Βίντεο: τι συζήτησαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαριάδης και ο δήμαρχος Σουλίου. Δήλωση Ζαχαριάδη.

Επίσκεψη στην Παραμυθιά έκανε ο  Τομεάρχης Εσωτερικών και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος συνομίλησε με τον δήμαρχο Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη.

Ο δήμαρχος Σουλίου αφού καλωσόρισε τον βουλευτή του ανέπτυξε θέσεις και προβλήματα του δήμου. Για την πανδημία ο κ. Καραγιάννης είπε στον κ. Ζαχαριάδη ότι η περιοχή είναι γενικά σε καλή κατάσταση καθώς απέκτησε νωρίς την εμπειρία των κρουσμάτων και οι πολίτες είναι προσεκτικοί.

Αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο Φιλιατών και στο Κέντρο Υγείας, οι οποίες οφείλονται και στην αναστολή εργασίας όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ τόνισε ότι γενικά η 6η ΥΠΕ λειτουργεί με χρονοβόρες διαδικασίες.

Ο κ. Καραγιάννης είπε ότι υπάρχει υποστελέχωση και στον δήμο, ότι χρειάζεται προσωπικό και πως οι προσλήψεις που είχαν γίνει για την καθαριότητα θα έπρεπε να είναι διαφορετικά δομημένες καθώς προσλήφθηκαν άνθρωποι που δεν μπορούν λόγω υγείας να ανταποκριθούν στις ανάγκες.

Είπε ότι η υποστελέχωση δημιουργεί πρόβλημα και στα προγράμματα Τρίτσης καθώς “τρέχουν” με καθυστέρηση.

Επισήμανε ότι ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ήταν ένα πολύ καλό πρόγραμμα για τον δήμο, ότι ήταν γρήγορο και αυτοματοποιημένο ενώ σήμερα πρέπει να έχεις διαπροσωπικές σχέσεις για να προχωρήσει κάτι.

Η περιφέρεια Ηπείρου, είπε ο κ Καραγιάννης, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ πήρε πολλά λεφτά κάτι που δεν γίνεται σήμερα με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης έργων.

Ακόμα αναφέρθηκε στους αγρότες και κτηνοτρόφους λέγοντας ότι δεν υπάρχει ενιαία πολιτική.

Εκτός των άλλων ο δήμαρχος Σουλίου είπε για το σχολείο Βούλγαρη, για τον τουρισμό στον Αχέροντα και το Σούλι, για τον ΤΟΕΒ και τον εκλογικό νόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Ζαχαριάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πανδημία, είπε ότι είναι ανήσυχος για την πορεία που έχει η χώρα, ζήτησε από τους πάνω των 60 να εμβολιαστούν όλοι ώστε να “καταργήσουν” στην πράξη το πρόστιμο των 100 ευρώ, ενώ για την οικονομία είπε ότι η όποια ανάπτυξη δεν αφορά όλους και σημείωσε ότι από τα 70 δις που έλεγε η κυβέρνηση δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ.

Ο κ. Ζαχαριάδης με το κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ περπάτησαν στην αγορά της Παραμυθιάς συνομιλώντας με τους πολίτες και στην συνέχεια έφυγαν για τον δήμο Φιλιατών όπου ο βουλευτής θα είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ στο periodikostep.gr & paramythianews.gr ο κ. Ζαχαριάδης

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: