paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Βίντεο – φωτό από την επίσκεψη Κασσελάκη στην Θεσπρωτία – Τι είπε

Στην Θεσπρωτία βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο. Αρχικά με αντιπροσωπεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο λιμάνι Ηγουμενίτσας στα έργα της Γ’ Φάσης όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του είπε ότι είναι αντίθετος με την πώληση της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα σε περιοχές σημαντικές για την χώρα και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ένα άλλο μοντέλο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και το μονοπώλιο ουσιαστικά δεν βοηθάει στην ανάπτυξη.

Στην συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, συνοδευόμενος συνοδευόμενος από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Μάριο Κάτση, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, την βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και τον βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, περπάτησε στην πόλη της Ηγουμενίτσας όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν θερμά εκφράζοντας του την στήριξη τους ή αναφέροντας διάφορα προβλήματα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους άκουσε με προσοχή και σημείωσε ότι η επαφή με τον κόσμο δεν θα σταματήσει μετά τις εκλογές αλλά ότι θα συνεχιστεί.

Εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων τον συνάντησαν για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα του αγροκτηνοτροφικού τομέα και για τα ιδιαίτερα προβλήματα της Θεσπρωτίας, όπως το νερό των ΤΟΕΒ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε με προσοχή τα θέματα που του ανέφεραν οι αγρότες και τα ιδιαίτερα παράπονα ότι η κυβέρνηση δεν συζητά μαζί τους όπως κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά και τον φόβο τους για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Σαγιάδα στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας όπου και συναντήθηκε με το ΔΣ της ΠΑΝΕΜΜΙ.

Τελευταίος προορισμός ήταν στην Παραμυθιά και συγκεκριμένα στο μνημείων των 49 εκτελεσθέντων Προκρίτων της Παραμυθιάς όπου και κατέθεσε λίγα τριαντάφυλλα. Στην Παραμυθιά τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ενώ πρόσφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα πανέρι με τοπικά προϊόντα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπροστά στο μνημείο δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να διεκδικεί συνεχώς τις γερμανικές αποζημιώσεις καθώς είναι και ηθικό το θέμα, σε κάθε επίσημη επαφή θα πρέπει να τίθεται το ζήτημα αυτό.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχώρησε για τον νομό Πρέβεζας.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: