paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Γ. Ντάγκας: Δυσφήμιση για τον τόπο η δημοσίευση καταγγελιών!!! (βίντεο)

Χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου συζητήθηκε και το θέμα που υπάρχει στον Αχέροντα με τις διαμάχες των επιχειρηματιών και τις καταγγελίες που υπάρχουν ακόμα και για παραβάσεις. Μάλιστα να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο πρόεδρος της Γλυκής είχε στείλει ανακοίνωση περιγράφοντας την κατάσταση.

Χθες λοιπόν τέθηκε πάλι το ζήτημα και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας, αφού είπε ότι η ευθύνη του δήμου είναι μόνο στο κομμάτι 21 και πουθενά αλλού και αν υπάρχουν παραβάσεις θα πρέπει να γίνουν καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς, προχώρησε σε μια δήλωση που έκανε αίσθηση. Είπε ότι η δημοσιοποίηση των καταγγελιών, και μάλιστα όταν υπάρχει παρανομία κάνει κακό στον τόπο…..

κ. αντιδήμαρχε, μήπως κακό στον τόπο κάνει η παρανομία και όχι η δημοσιοποίηση της; Μήπως ο ρόλος των ΜΜΕ είναι ΚΑΙ να επισημαίνουν τα κακώς κείμενα ώστε αυτά να διορθωθούν και όχι να παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα; Το θέμα είναι να κρύβουμε την παρανομία ή να την εξαλείψουμε;

Για να μην αδικήσουμε το θέμα, ορίστε τι ακριβώς είπε ο αντιδήμαρχος σε δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

“…οποιαδήποτε άλλη καταγγελία γίνεται σε αναρμόδιες υπηρεσίες είτε σε δημόσιες παρουσίες είτε σε δημόσια site ή σε μέσα επικοινωνίας το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν είναι τελείως αντίθετο από αυτό που προσδοκούν αυτοί που το πράττουν. Γιατί με το να παρουσιάσεις ή να καταγγείλεις κάτι το οποίο γίνεται στον τόπο σου το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ, μιλάμε για σύννομο, μιλάμε για νομιμότητα, και να την καταγγείλετε δημόσια σε μέσα μαζικής επικοινωνίας, αυτό που καταφέρνεις, εσύ ο ίδιος να δυσφημείς τον τόπο σου. Αυτό, εγώ προσωπικά δεν το κάνω, εγώ θα προσπαθήσω όπως έκανα να διαφημίσω τον τόπο μου μέσα από διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το national geographic να δημιουργήσω εδω… ε, τουριστικούς πράκτορες για να διαφημίσω την περιοχή, ναι αυτό θα το κάνω. Αλλά να δώσω συνέντευξη για να δυσφημίσω τον τόπο μου εγώ δεν θα το κάνω και θα με βρει αντίθετο οποιοσδήποτε και να το κάνει”

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το απόσπασμα:

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: