paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Δήλωση Θανάση Ντάνη για συνάντηση με εμπορικό σύλλογο και περιοδεία

Δήλωση Θανάση Ντάνη

Τη Δευτέρα συναντηθήκαμε με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς. Δεν ήταν μια «εθιμοτυπική» συνάντηση. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με ειλικρίνεια & να ακούσουμε «από πρώτο χέρι» την κατάσταση της τοπικής αγοράς.

Δυστυχώς, προβλήματα γνωστά, χρονίζουν, χωρίς να επιλύονται, υπονομεύοντας τη μεγάλη προσπάθεια των εμπόρων & των επαγγελματιών της περιοχής.

Ήρθε όμως η ώρα ο Δήμος να γίνει συμπαραστάτης & όχι εμπόδιο για την αναπτυξιακή δυναμική του τόπου μας & των ανθρώπων του. Ήρθε η ώρα να πούμε #ΝΑΙ_ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ_ΣΕΛΙΔΑ & ΜΑΖΙ να σχεδιάσουμε & να δώσουμε λύσεις σε άμεσα ζητήματα.

Ήρθε η ώρα εκεί που μέχρι τώρα βλέπαμε προβλήματα, να δούμε προοπτικές, & να βάλουμε τις βάσεις μακροπρόθεσμης αξιοποίησης των δυνατοτήτων της Παραμυθιάς.

Μετά την Παραμυθιά, συνεχίσαμε την περιοδεία μας με επισκέψεις σε Κρυσταλλοπηγή, Νεοχώρι & Νεράιδα. Κι εχθές, στα χωριά μας, αντικρύσαμε ότι & τις προηγούμενες ημέρες. Μαζική συμμετοχή & θερμή υποδοχή. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του συνδυασμού μας ΝΑΙ_Γυρίζουμε Σελίδα είναι συγκινητική.

Μέρα με την ημέρα χτίζουμε ένα ΕΜΕΙΣ που τα επόμενα πέντε χρόνια, με σχέδιο, εργατικότητα & αποτελεσματικότητα θα πάει τον Δήμο μας ΜΠΡΟΣΤΑ. Εκεί που μπορεί, εκεί που μπορούμε & μας αξίζει.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: