paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Δήλωση του νέου αντιδημάρχου Γιώργου Ντάγκα

Φίλες και φίλοι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει ως αντιδήμαρχο, κάνοντας με έτσι μέλος της διοικητικής δημοτικής τού ομάδας.
Κύριε δήμαρχε
Η ειλικρίνεια και οι καθαρές κουβέντες βάζουν τα ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία θα οικοδομηθεί μια υγιής συνεργασία. Μπορεί να μην έδωσα τον αγώνα στο πλάι σάς για να εκλεγείτε δήμαρχος αλλά να ξέρετε πώς θά δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου το έργο μας να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία,.
Στο σημείο αυτό Θα ήθελα να αναφερθώ και στους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκα την πρόταση του δημάρχου:
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως πέρα από τη θέληση έχω και τις ικανότητες που απαιτούνται προκειμένου να συμβάλλω στην βελτίωση της εικόνας του τόπου μου,καθώς και πως μέσα από την δυναμική μου μπορώ να δώσω λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μου.
Έτσι, αναλαμβάνοντας μια θέση διοικητικής ευθύνης μου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάστω στην πράξη καθώς επίσης και να προσπαθήσω να υλοποιήσω όλα αυτά τά οποία με ώθησαν να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και για τα οποία ζήτησα τήν ψήφο τών συνδημοτών μου.
Εάν είχα αρνηθεί τήν πρόταση τοτε θα ήμουν ανακόλουθος τόσο ως προς τον εαυτό μου όσο και προς τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς πίστεψαν σε μένα και τις ικανότητες μου.
Προτεραιότητα μου θα είναι η προσπάθεια συνεννόησης και συνεργασίας όχι μόνο μεταξύ τών δημοτικών παρατάξεων αλλά καί με όλους τους παραγωγικούς φορείς του δήμου μας: Του Εμπορικού συλλόγου, των εκπροσώπων των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και εκείνων του τουριστικού κλάδου καθώς θεωρώ πως μόνο μέσα από την ομαδική προσπάθεια θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι όταν συνεννοούμαστε το αποτέλεσμα είναι άκρως πετυχημένο.
Ο στόχος όλων μας είναι κοινός, ή ευημερία και ανάπτυξη του τόπου.
Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Νίκο Αθανασίου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο δικό του ψηφοδέλτιο και να έχω σήμερα την δυνατότητα να βρίσκομαι σ αυτο το Δημοτικό συμβούλιο, και ν αναλάβω αυτή τη θέση ευθύνης.
Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή και δημιουργική πορεία.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: