paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Δήμος Ηγουμενίτσας: Μίνι – βαν για ΑμεΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟ ΜΙΝΙ – ΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ Α.Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παραδόθηκε υπό καθεστώς πλήρους λειτουργικότητας, το νέο μικρό λεωφορείο (μίνι – βαν) με ενσωματωμένο ειδικό αναβατόριο για την εξυπηρέτηση (επιβίβαση – αποβίβαση) των Α.Μ.Ε.Α. Η συγκεκριμένη προμήθεια είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που ανέλαβε η νυν Δημοτική Αρχή, ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί και ολοκληρώθηκε με αποτελεσματικό τρόπο η προμήθεια του εν λόγω μεταφορικού μέσου.  

Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα Α.Μ.Ε.Α., τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς τους, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιείται ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των οικογενειών τους. Παράλληλα, εκσυγχρονίζεται ο εξοπλισμός των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και δίνονται τα απαραίτητα μέσα στους εργαζόμενους για να εκτελούν πιο αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους.  

Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής και η λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Α.Μ.Ε.Α. Εντός των επομένων εβδομάδων θα υπάρχουν νέες και πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: