paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Εκδήλωση για την τουριστική ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής Θεσπρωτίας – Αυλώνα

Εκδήλωση για την προώθηση του τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή Θεσπρωτίας – Αυλώνα, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου GET (Greece – Albania Experience Tourism).  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, κ. Αλέξανδρος Πάσχος, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Έργου GET, κ. Πέτρος Ζουμπούλης και η Πρόεδρος του Κέντρου Καινοτομίας και Πολιτισμού INNOPOLIS, κ. Κατερίνα Σωτηροπούλου σας προσκαλούν σε ημερίδα με τίτλο:

«Η προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης της διασυνοριακής περιοχής Θεσπρωτίας – Αυλώνα: Μεταφέροντας την εμπειρία του έργου GET»,

την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 π.μ.

Η συνάντηση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου GET – GRALB Experience Tourism, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG IPA CBC.

Στο 1ο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις του έργου, η διαδικτυακή εφαρμογή που αναπτύχθηκε και ο τρόπος αξιοποίησής της για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής, καθώς και μέθοδοι προώθησης της διασυνοριακής περιοχής ως τουριστικού προορισμού.

Στο 2ο τμήμα θα υπαρχουν προτάσεις για την περαιτέρω προώθηση της περιοχής και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω WEBEX.

Στο 1ο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις του έργου, η διαδικτυακή εφαρμογή που αναπτύχθηκε και ο τρόπος αξιοποίησής της για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής, καθώς και μέθοδοι προώθησης της διασυνοριακής περιοχής ως τουριστικού προορισμού. Στο 2ο τμήμα συζήτηση και προτάσεις για την περαιτέρω προώθηση της περιοχής και την ανάπτυξη του τουρισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης της διασυνοριακής περιοχής Θεσπρωτίας – Αυλώνα: Μεταφέροντας την εμπειρία του έργου GET

09.00 – 09.30 Έναρξη –καλωσόρισμα συμμετεχόντων – χαιρετισμοί 1ο μέρος: εκπαιδευτικό σεμινάριο

09.30 – 10.15 Το έργο GET και οι δράσεις του

10.15 – 11.15 Παρουσίαση της πλατφόρμας και της εφαρμογής του έργου GET

11.15 – 12.00 Marketing προορισμού – προτάσεις προώθησης των αποτελεσμάτων του έργου GET και της περιοχής

12.00 – 12.30 Συζήτηση με τους συμμετέχοντες

12.30 – 12.45 Διάλειμμα

2ο μέρος: στρογγυλή τράπεζα 12.45 – 14.15 Εργαλεία για την προώθηση του προορισμού (προτάσεις από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς)

14.15 – 14.30 Ενημέρωση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στα πλαίσια του έργου

14.30 – 15.00 Συμπεράσματα – κλείσιμο ημερίδας

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: