paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Προσοχή – έξαρση σε τηλεφωνικές απάτες

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΞΑΡΣΗ σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ! 

 Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ΚΑΛΕΙ  τις επιχειρήσεις μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικά σε οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία δεχθούν και στην οποία θα τους ζητείται, είτε η χορήγηση, είτε η επιβεβαίωση του τραπεζικού τους λογαριασμού και των κωδικών τους πρόσβασης με διάφορες προφάσεις όπως π.χ. δήθεν εξέταση αίτησης ή έγκρισης αιτήματος στο FUELPASS ή ENERGYPASS κλπ.

Ήδη έχουν καταγραφεί προσπάθειες εξαπάτησης συναδέλφων σας και τα άτομα που καλούν εμφανίζονται να γνωρίζουν στοιχεία της επαγγελματικής σας δραστηριότητας!

Ιδιαίτερη προσοχή θα δίνεται ακόμη και σε τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται δήθεν από  τραπεζικούς οργανισμούς που επιθυμούν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σας. Όπως ενημερώνουν τακτικά οι τραπεζικοί φορείς, ουδέποτε θα κληθείτε από αυτούς τηλεφωνικά για να χορηγήσετε τα αυστηρά προσωπικά στοιχεία σας και στοιχεία που αφορούν την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των συναλλαγών σας. 

Επιπλέον ενημερωθήκαμε ότι άγνωστοι επικοινωνούν με τις επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας και ζητούν στοιχεία τους, ισχυριζόμενοι ότι διενεργούν ΓΚΑΛΟΠ για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας! 

Ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: 

1) ΔΕΝ διενεργεί την παρούσα περίοδο καμία έρευνα 

2) ΔΕΝ διενήργησε ούτε και διενεργεί ΓΚΑΛΟΠ (δημοσκόπηση) 

3) όποτε έχει απευθυνθεί σε εσάς για στοιχεία ή έρευνα, ΠΑΝΤΑ προηγείται ηλεκτρονική ενημέρωσή σας (μέσω εμαιλ και αναρτήσεις στις ιστοσελίδες του φορέα) και παράλληλα με ενημέρωση στον τοπικό τύπο. 

Σας προτρέπουμε να διατηρήσετε τα στοιχεία των ατόμων που θα σας καλέσουν, για να τα προωθήσετε άμεσα στην Αστυνομία και σε καμία περίπτωση να μην χορηγήσετε το παραμικρό στοιχείο σας, όσο κι αν ισχυρίζονται ότι είναι επείγον να απαντήσετε αμέσως.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: