paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: υλοποίηση ενημέρωσης από την Αναπτυξιακή Τράπεζα

Υλοποίηση διαδικτυακής ενημερωτική εκδήλωσης παρουσίασης υφιστάμενων και νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:30 πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση υφιστάμενων και νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB».

Στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας τα παρακάτω χρηματοδοτικά εργαλεία:

i) Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ

ii) Ταμείο Εγγυοδοσίας δανείων επιχειρήσεων παραγωγής οπτικοακουστικών έργων

iii) Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ – Επενδυτικά Δάνεια

iv) Δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙ)

v) Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικών Επιχειρήσεων 

vi) Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας

vii) InnoAgora 

Ο Γενικός Διευθυντής Χρηματοδοτικών Προϊόντων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κ. Σουγιουτζόγλου Στέργιος, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να μην διστάζουν να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα (τηλ: 210 74 50 400, email: loans.guarantees.div@hdb.gr), ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για τις χρηματοδοτικές λύσεις που προσφέρει και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. 

Η αναλυτική παρουσίαση των παραπάνω χρηματοδοτικών εργαλείων είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας: https://bit.ly/3TELLQa 

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: