paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ηγουμενίτσα: απολογισμός δήμου – ΠΑΚΠΠΟ – ΔΕΥΑΗ

Απολογισμός Πεπραγμένων για τα έτη 2020 και 2021

Ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. και της Δ.Ε.Υ.Α.Η. για τα έτη 2020 και 2021 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, την Πρόεδρο του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. κα Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Η. κ. Σωτήριο Μήτση. 

Παρουσιάστηκε το πολυδιάστατο έργο της Δημοτικής Αρχής, η οποία ανταποκρίθηκε με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις αυξημένες υποχρεώσεις που προκάλεσε η κρίση της πανδημίας, καταφέρνοντας με σχεδιασμό και αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, να θωρακίσει τον Δήμο, να κρατήσει όρθια την τοπική κοινωνία και να υλοποιήσει μια σειρά έργων ζωτικής σημασίας. 

Επισημάνθηκε δε η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Δήμου Ηγουμενίτσας στις εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ 2014-2020, καθιστώντας τον πρώτο έναντι των άλλων Δήμων της Ηπείρου, καθώς και η αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας χρηματοδοτικών εργαλείων,  με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού και τη γενικότερη ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών. 

Στο τέλος Δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι, μέσω μίας συντεταγμένης και δημιουργικής πορείας, εργάσθηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και πολιτισμένο.  

Προς ενημέρωση των δημοτών και  των φορέων επισυνάπτεται η πλήρης παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, με αποτυπωμένα τα έργα και τις δράσεις  για το χρονικό διάστημα 2020 και 2021:

Απολογισμός Δήμου

Απολογισμός Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.

Απολογισμός Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: