paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Η Άννα Στεργίου για την πώληση του λιμανιού Ηγουμενίτσας

ΔΗΛΩΣΗ της Άννας Στεργίου, υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ 

Οργή, αγανάκτηση, αλλά και θλίψη νοιώθει κάθε Θεσπρωτός πολίτης, βλέποντας τις εικόνες από την υπογραφή της παράδοσης – έναντι πινακίου φακής – του Λιμένα της Ηγουμενίτσας και συνάμα της παράκτιας ζώνης της Θεσπρωτίας, στον ιδιώτη επενδυτή, ο οποίος θα αποφασίζει πλέον για τις τύχες του τόπου. 

Η οργή γίνεται μεγαλύτερη, όταν στις εικόνες αυτές, αντάμα με τους περιχαρείς πωλητές και αγοραστές, αντικρίζει και τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα αλλά και τον φιλοκυβερνητικό δήμαρχο της Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο. 

Αυτούς που ο πολίτης εξέλεξε για να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ξεπουλήματος! 

Και την ίδια στιγμή, να έχουν αποδειχθεί κούφια λόγια οι υποσχέσεις για απόδοση της χερσαίας ζώνης στην κοινωνία, να μην υπάρχει καμία δέσμευση για επενδύσεις και η σχετική σύμβαση να βρίσκεται «εν κρυπτώ» στα συρτάρια των golden boys του ΤΑΙΠΕΔ! 

Η 21η Μαρτίου 2023 θα καταγραφεί ως μαύρη μέρα στη συλλογική μνήμη των Θεσπρωτών, όπου γης. 

Κι όσοι δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν και πανηγυρίζουν, σύντομα θα αντιμετωπίσουν την οργή των επαγγελματιών, των επισκεπτών και των κατοίκων αυτού του τόπου! 

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το κόμμα που υπόσχεται «πατρίδα», κατεβαίνει σε σχετικά συλλαλητήρια, αλλά την ξεπουλά όσο – όσο. 

Ο λαός της Θεσπρωτίας, που έχει καταλάβει πια τι παιχνίδι παίζεται στην πλάτη του, θα τους μαυρίσει με τη σειρά του στην κάλπη. 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: