paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ικανοποίηση από τον τουριστικό περίπατο στην Παραμυθιά – Βίντεο & Φωτό

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η δράση του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς και του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με την αρωγή του δήμου Σουλίου για την τουριστική ανάδειξη της Παραμυθιάς.

Το σκεπτικό ήταν να γνωρίσουν επαγγελματίες του τουρισμού την Παραμυθιά μέσω μιας διαδρομής που περιλαμβάνει σημαντικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος ώστε με την σειρά τους να προωθήσουν την Παραμυθιά στους τουρίστες ως ένα μέρος επίσκεψης. Και φυσικά να γνωρίσουν και να γευθούν και τοπικά εδέσματα.

Στον περίπατο συμμετείχαν, όπως είπαμε, επαγγελματίες του τουρισμού, όπως τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την διαδρομή.

Το paramythianews.gr & το periodikostep.gr

στηρίζουν την Παραμυθιά και τους επαγγελματίες!!!

Στον τουριστικό περίπατο ήταν εκτός των άλλων, ο δήμαρχος Σουλίόυ Γιάννης Καραγιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πρέβεζας με αντικείμενο τον τουρισμό Στράτος Ιωάννου, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέκος Πάσχος, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου κ.α.

Η διαδρομή (αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί) ξεκίνησε από την εκκλησία – Μονή Παναγία Παραμυθία και στην συνέχεια είχαμε στάσεις στα βυζαντινά λουτρά, σχολείο Βούλγαρη, Αρχοντικό Ρίγγα, λαϊκή αγορά Παραμυθιά, κατάστημα και οικεία Βούλγαρη, στενάκια και πεζόδρομος Παραμυθιάς και τέλος στο δημαρχείο.
Αυτή είναι μία προτεινόμενη διαδρομή που μπορεί να εμπλουτιστεί με τον Πύργο Κούλια και το Ρολόι.

Στο δημαρχείο οι επισκέπτες δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και στην συνέχεια ο σύμβουλος επιχειρήσεων Βασίλης Παππάς έκανε μια παρουσίαση της διαδρομής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την διαδρομή και τις δηλώσεις των: Γιάννη Καραγιάννη (δήμαρχος Σουλίου), Στράτο Ιωάννου (αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πρέβεζας – τουρισμού), Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση (πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου), Αλέκο Πάσχο (πρόεδρο επιμελητηρίου Θεσπρωτίας)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: