paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Και στην Θεσπρωτία οι «Ήρωες της Digea»

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea» συνεχίζει το συναρπαστικό του ταξίδι και φέτος, κάνοντας την πρώτη του στάση σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία, στις 15,16 & 17 Μαρτίου.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα παιδιά, αντιπροσωπεία της Digea με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Στρατή Λιαρέλλη, θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα.

Η αρχή γινεται την Τετάρτη 15/3 & την Πέμπτη 16/3, στο το Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης, τα Ειδικά Σχολεία των Ιωάννινων (1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, 2ο & 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο, Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), την ΕΛΕΠΑΠ, το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σωματικά Αναπήρων Παιδιών, τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων ΚΚΠΠΗ και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Πωγωνιανής.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17/3, με επισκέψεις στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας.

Το ταξίδι για τους «Ήρωες της Digea» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018, και μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Εύβοια, Λήμνο, Αι Στράτη, Λέσβο, Χίο, Ψαρά, Λαμία και Καρπενήσι, χαρίζοντας χαμόγελα και προσφέροντας στήριξη στα παιδιά και στις τοπικές κοινωνίες.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: