paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ηγουμενίτσα

Δύο νέοι σταθμοί ποδηλάτων και ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ηγουμενίτσα!

Με τέσσερα (4) ηλεκτρικά και έξι (6) συμβατικά κοινόχρηστα ποδήλατα, καθώς και δύο (2) νέους  σταθμούς κοινόχρηστων ποδηλάτων, στην Πλατεία  Δημαρχείου και στο κοινοτικό  κατάστημα Πλαταριάς αντίστοιχα, εξόπλισε και επέκτεινε ο Δήμος Ηγουμενίτσας το υφιστάμενο από την Π.Ε. Θεσπρωτίας δίκτυο κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα κοινόχρηστα ποδήλατα, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν εγγραφόμενοι στο σύστημα μέσω της ιστοσελίδας igoumenitsabikes.cyclopolis.gr ή μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα m.cyclopolis.gr, ενώ οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση των ήδη υφιστάμενων κωδικών τους. 

Τα ποδήλατα μπορούν να λάμβανονται και να επιστρέφονται από τους χρήστες σε οποιονδήποτε από τους πέντε (5) σταθμούς του συστήματος (χάρτης των σταθμών στο igoumenitsabikes.cyclopolis.gr/index.php/el/). 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι χρήστες μπορούν να καλούν το 2152157993 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα igoumenitsabikes.cyclopolis.gr  

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την σταθερή του στόχευση στην ανάπτυξη και υλοποίηση πολιτικών, που καθιστούν την αστική κινητικότητα περισσότερο καθαρή και βιώσιμη. Με τα δέκα (10) νέα ποδήλατα, εκ των οποίων τα τέσσερα (4) ηλεκτρικά, προωθούμε τη βιώσιμη μικροκινητικότητα κατοίκων και επισκεπτών, αξιοποιούμε τις περιβαλλοντικές κατευθυντήριες αρχές και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας».

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: