Ένα ξεχωριστό απόγευμα χθες στο λιμάνι Ηγουμενίτσας καθώς σεφ δημιούργησαν πιάτα με ψάρια από τις Θεσπρωτικές Υδατοκαλλιέργειες και με υλικά της Θεσπρωτίας δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να απολαύσει αυτές τις ξεχωριστές γεύσεις.
Οι Σεφ και το Τμήμα “Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας” του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας ετοίμασαν και παρουσίασαν επιτόπου συνταγές και τρόπους παρασκευής με τα κύρια προϊόντα της ντόπιας θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας (τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φαγκρί) πλαισιωμένα με προϊόντα της Θεσπρωτικής γης.
Μάλιστα πέρασαν επιβάτες και στελέχη κρουαζιερόπλοιου και δοκίμασαν μένοντας ευχαριστημένοι.
Υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί αυτό το προϊόν που φέρνει έσοδα στην Θεσπρωτία και δημιουργεί θέσεις εργασίας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την χθεσινή μέρα:
More Stories
Αφιέρωμα στον Μάρκο Μπότσαρη: Η τελευταία μάχη και ο θάνατος του Σουλιώτη ήρωα στο Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας
Τον Απρίλη οι εξετάσεις φαρμακοποιών στην Θεσπρωτία
Συνελήφθη στην Θεσπρωτία να μεταφέρει 5 κιλά κάνναβη