paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Με επιτυχία η μέρα “Γευσιγνωσίας” από τις μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας (φωτό – Βίντεο)

Ένα ξεχωριστό απόγευμα χθες στο λιμάνι Ηγουμενίτσας καθώς σεφ δημιούργησαν πιάτα με ψάρια από τις Θεσπρωτικές Υδατοκαλλιέργειες και με υλικά της Θεσπρωτίας δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να απολαύσει αυτές τις ξεχωριστές γεύσεις.

Οι Σεφ και το Τμήμα “Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας” του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας ετοίμασαν και παρουσίασαν επιτόπου συνταγές και τρόπους παρασκευής με τα κύρια προϊόντα της ντόπιας θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας (τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φαγκρί) πλαισιωμένα με προϊόντα της Θεσπρωτικής γης.

Μάλιστα πέρασαν επιβάτες και στελέχη κρουαζιερόπλοιου και δοκίμασαν μένοντας ευχαριστημένοι.

Υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί αυτό το προϊόν που φέρνει έσοδα στην Θεσπρωτία και δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την χθεσινή μέρα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: