paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Με τον Μπαλό στην αποστολή ο Θεσπρωτός υποδέχεται την Καβάλα

Με στόχο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα ο Θεσπρωτός θα υποδεχτεί αύριο στις 14.45 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας την Καβάλα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες και οι δύο νοσήσαντες από Covid -19. Πιο συγκεκριμένα δεν βρίσκονται στη διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα οι Μπίκας, Κολιτσίδας, Ζιώγας, Ραμίρεζ, Σουμά Αλ Χασάν, Βασιλάκης, Διγκόζης και Ζβι.

Στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Μπαλός, οποίος έπειτα από εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, προωθήθηκε από την ομάδα Κ-19 στην πρώτη ομάδα. 

Ο Σπυρίδων Μπαλός γεννήθηκε στις 05/02/2004. Αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού οπισθοφύλακα, και του μέσου. Αποκτήθηκε το 2019 από την ομάδα Κ-19 της Κέρκυρας. Αρχικά συμπεριλήφθηκε στην Κ-17 και φέτος το καλοκαίρι προωθήθηκε στην Κ19, απ’ όπου τώρα επιλέγεται από τον Ελληνοαργεντίνο προπονητή για την πρώτη ομάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προωθήσεις παικτών από την Κ19 στην πρώτη ομάδα, αποτελούν στόχο αλλά και φιλοσοφία της διοίκησης του Θεσπρωτού καθώς του Χουάν Ραμόν Ρότσα    

Στην αποστολή του αγώνα με την Καβάλα, βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κίναλης, Ψωμιάδης, Παππάς Δ., Βαταμίδης,  Γώγος, Κωνσταντίνου,  Λύγκας, Παππάς Ευάγ.,  Πούφλης,  Σαραντίδης,  Σταυρίδης, Στεργίου,  Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ,  Πατσέκο,  Ρομέρο,  Βαλέντε και Μπαλός. 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: