paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Μητσοτάκης από Παραμυθιά: Η χερσαία στους δήμους – καμία αναφορά για το ΤΟΕΒ (βίντεο – φωτό)

Με άδεια χέρια σε σχέση με το πρόβλημα του ΤΟΕΒ ήρθε στην Παραμυθιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έκανε μια προεκλογική ομιλία στο cafe Corte. Αν και ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης το έθεσε το θέμα στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμία αναφορά. Έδωσε όμως τη διαβεβαίωση ότι η χερσαία ζώνη του Λιμένα Ηγουμενίτσας θα αποδοθεί στους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών και υπεραμύνθηκε της ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού, κάνοντας λόγο για τις αναπτυξιακές προοπτικές που διανοίγονται.

Στην ομιλία του ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν «τη μονοεδρική Θεσπρωτία με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά» στη ΝΔ και αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της κυβέρνησης την τετραετία που πέρασε αλλά και στο πρόγραμμα του για την επόμενη τετραετία.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης ο οποίος εκφώνησε και σύντομο χαιρετισμό, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Θεσπρωτίας, Β. Γιόγιακας, Ερ. Ντούμα και Ι. Παπαγιάννης, αυτοδιοικητικοί, κομματικά στελέχη, πολίτες και πενήντα περίπου μαθητές σχολείων (γυμνασίων και λυκείων), οι οποίοι είναι άγνωστο με τίνος πρωτοβουλία έφτασαν στο χώρο της συγκέντρωσης συντονισμένα, εντός σχολικού ωραρίου. Θα ακολουθήσει ειδικό άρθρο για αυτό το θέμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Παραμυθιά:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: