paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Μητσοτάκης: ό,τι υποσχέθηκα το 19 το υπόσχομαι και πάλι – Αυτό είναι σταθερότητα!!!

Πολιτική σάτιρα με τον Μικρό Φωκίωνα, από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τώρα τρέχουμε… εκλογές σε λίγες μέρες. Ακόμα και ο Κυριάκος έκανε την καρδιά του πέτρα και άφησε τα ανέμελα τριήμερα και τρέχει από πλατεία σε καφενείο.

Με νέες υποσχέσεις που μοιάζουν με παλιές. Θα σας κάνω μετρό λέει στους Θεσσαλονικείς. Αυτό που το 2020 άντε το 2021 θα ήταν έτοιμο. Τώρα θα βάλει τον Γεραπετρίτη μέσα σε ένα ζωγραφιστό βαγόνι και θα κάνει τον ήχο τσαφ τσουφ με το στόμα.

Και καλά κινείτε το Μετρό. Και θα βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με αμέριμνους επιβάτες που θα απολαμβάνουν την εικονική διαδρομή. Για να μην ψάχνουν από εδώ και από εκεί θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια στελέχη της ΝΔ που παρίσταναν τους επιβάτες στο τρένο όταν μετά τα Τέμπη ξεκίνησαν ξανά τα δρομολόγια.

Μετά θα υποσχεθεί ότι με την δική του κυβέρνηση σε 2-3 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση στο Ελληνικό. Μια επένδυση που τα τελευταία 4 χρόνια που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαλτώσει. Θα το περιλάβει το επιτελικό κράτος του Κυριάκου και θα το τελειώσει…. Τι εννοείς ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε κυβέρνηση ΝΔ;!!!

Θα υποσχεθεί ότι θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος, έναν άδικο φόρο που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα δεν το έχει καταργήσει….. Τι εννοείς ότι πάλι τα έχω μπερδέψει. Αφού είμαι ενημερωμένος από τον Σκάι και τα άλλα κανάλια, πως είναι δυνατόν να τα έχω μπερδέψει….

Πως; Το τέλος επιτηδεύματος έχει επιβληθεί από το 2012 όπου δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τελευταία 4 χρόνια δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ;!!!! Δηλαδή θέλεις να πεις ότι είναι Νεοδημοκρατικός νόμος και η ΝΔ δεν τον κατήργησε;

Αναγνώστη μου, σου θυμίζουν κάτι αυτές οι υποσχέσεις του Κυριάκου; Καλά κάνουν και σου θυμίζουν. Τα ίδια είχε υποσχεθεί και το 2019. Και όπως λέει και ο ίδιος, ότι υποσχέθηκε το έκανε!!!

Υπόσχεται λοιπόν πάλι τα ίδια, σου λέει, αφού τότε πέτυχαν αυτές οι υποσχέσεις και πήρα τις εκλογές γιατί να μην τις πω ξανά ώστε να πάρω πάλι τις εκλογές!!!

Το μόνο που είχε υποσχεθεί το 2019 αλλά δεν το επαναλαμβάνει τώρα είναι η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα. Γιατί με την ακρίβεια στο ταβάνι, τα έσοδα του κράτους από τον ΦΠΑ είναι πολύ αυξημένα και έτσι μπορεί να μας δίνει κανένα pass ως καθρεφτάκια σε ιθαγενείς.

Υπόσχεται και ο Τσίπρας. Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ. Και αρχίζουν τα ουρλιαχτά από την ΝΔ και τους μεγαλοδημοσιογράφους…. Που θα τα βρεις τα λεφτά, αν το κάνεις πάμε για μνημόνιο, είσαι λαϊκιστής.

Καπάκι υπόσχεται ο Μητσοτάκης αύξηση κατώτατου στα 950 ευρώ. Η πρώτη αντίδραση…. Είναι Τετάρτη! Η δεύτερη αντίδραση: τι Μωυσής είναι αυτός, μπράβο έτσι χρειάζεται, ζήτω και πάλι μπράβο, όχι σαν τον άλλον τον λαϊκιστή!!!!

Αναρωτήθηκε ο Μητσοτάκης γιατί ο Ανδρουλάκης δεν θέλει να τον συναντήσει. Ίσως γιατί η Μαρέβα δεν κάνει καλά σουτζουκάκια….. Κυριάκο μου, μήπως τον παρακολουθούσες και ακόμα δεν έχουμε μάθει σε τι ήταν ύποπτος ως εθνικά επιζήμιος ο Ανδρουλάκης και τον παρακολουθούσες;

Η υπουργός Παιδείας έχει φέρει απέναντι της τους πάντες. Μόνη της και όλοι μας. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για την Μενδώνη αλλά δεν ισχύει. Αυτή έχει μαζί της την Παναγιωταρέα.

Ο κουμπάρος της Ντόρας και ιδιοκτήτης του Mega, κάλεσε σε debate Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος το αρνήθηκε. Γιατί αρνείται να πάει σε μία τηλεμαχία και με την αριστεία του να κατατροπώσει τον πρόεδρο του 15μελούς παρουσιάζοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης του; Μήπως γιατί η μόνη αλήθεια στην ακριβώς προηγούμενη πρόταση είναι το «αρνείται να πάει σε μια τηλεμαχία»; Λέω εγώ τώρα.

Αλλά και ο κουμπάρος της Ντόρας, που σίγουρα ήξερε την άρνηση του Κυριάκου, γιατί επέλεξε να τον κάνει λίγο ακόμα ρεζίλι;  Ρητορικό το ερώτημα.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: