paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Μια επιστολή προς το ΜΕΣΠ από έναν πρωτεργάτη της δημιουργίας του συλλόγου

Λίγες μέρες πριν, το Δ.Σ. έλαβε τη παρακάτω επιστολή, από τον επίτιμο πρόεδρο του Μ.Ε.Σ.Π., κ. Γεωργίου Σωτήριο, έναν από τους πρωτεργάτες αυτής της ιδέας, αφοσιωμένο και με μέγιστη προσφορά προς στο Σύλλογο, συγχωριανό μας

Το περιεχόμενο της επιστολής αποτελεί ιστορικό αρχείο, χρήσιμη συμβουλή, παρακαταθήκη για το μέλλον. Μα πιο πολύ, έναυσμα για περισσότερη δουλειά και δημιουργία.

Έχοντας αυτά τα παραδείγματα της προηγούμενης γενιάς, μάθαμε οι νεότεροι να αγαπάμε τον τόπο μας. Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον κ. Γεωργίου Σωτήρη και ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένεια του καλές γιορτές με υγεία και χαρές!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Μ. Ε.Σ.Προδρομίου

Η επιστολή :

“Ήταν κάποιο Κυριακάτικο πρωινό του 1983, κάτω από τη σκεπή του Αη Μηνά συγκεντρωθήκαμε όλοι εμείς οι τότε νέοι του χωριού μας και μετά από πολλή κουβέντα αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο (Μ. Ε.Σ. Προδρομίου). Από τότε πέρασαν 38 ολόκληρα χρόνια .

Στο διάστημα αυτό, συμμετέχοντας όλοι ανεξαιρέτως οι χωριανοί, πορευτήκαμε στις χαρές μας και στις λύπες , βάζοντας πλάτη όταν και όπου έπρεπε . Ο καιρός όμως περνάει γρήγορα . Εμείς οι κάποτε νέοι μεγαλώσαμε και φυσιολογικά παραδώσαμε τον Μ. Ε.Σ. Π. στη νέα μας γενιά .

Με πολλή χαρά παρακολουθούμε τώρα τις παραδοσιακές, μορφωτικές , ανθρωπιστικές , πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις , που μας παρουσιάζουν . Είναι όλες τους πολύ πετυχημένες , όπως η τελευταία με τον στολισμό της όμορφης πλατείας μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φθάνουν τα Χριστούγεννα , με τη γέννηση του Θεανθρώπου , ας προσπαθήσουμε όλοι μας να βρούμε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας .

Άξια μέλη του Δ.Σ δεχθείτε σας παρακαλώ τα πολλά μου “ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ”.

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Γεωργίου Σωτήριος του Ηλία Επίτιμος Πρόεδρος Μ.Ε.Σ.Προδρομίου “

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: