paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ξυλοδαρμός 14χρονου σε περιοχή της Ηπείρου – στο νοσοκομείο με εγκεφαλική βλάβη

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη εντός του σχολείου 14χρονος μαθητής σε περιοχή της Ηπείρου. Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή κατά την διάρκεια ενός διαλλείματος.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, ένας συμμαθητής του γιου του άνευ αιτίας του πέταξε την μπάλα του μπάσκετ στο πρόσωπο δύο φορές και στην προσπάθεια του 14χρονου να φύγει ο συμμαθητής του τον χτύπησε με δύναμη πάνω από το αυτί του.

Όπως είπε ο πατέρας “Μετά τη γροθιά, τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Αμολάνε 300 παιδιά έξω και δεν υπάρχει επιβλέπων καθηγητής” τόνισε.

Ο μαθητής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ότι όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας μαγνητική, μία εξαίρετη νευρολόγος εκεί διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη.

Ο πατέρας είπε ότι δημοσιοποίησε το γεγονός για να μη βρεθούν στη θέση του γιου του και άλλα παιδιά, καθώς όπως υποστηρίζει δεν υπήρχε επιβλέπων καθηγητής στο προαύλιο του σχολείου.

Το παιδί νοσηλεύεται. Το υπουργείο Παιδείας διέταξε ΕΔΕ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: