paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Οικονομική επιτροπή δήμου Σουλίου την Τετάρτη – Δείτε τα θέματα

Παρακαλούμε να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση , που θα διεξαχθεί με  τηλεδιάσκεψη, στις  19 Ιανουαρίου  2021, ημέρα  Τετάρτη   και ώρα 9.00΄, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σουλίου .
  2. Έγκριση του προϋπ/σμού και του Ο.Π.Δ   του Ν.Π.Δ.Δ   «ΑΡΩΓΗ» για το έτος 2022.
  3. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ για το έτος 2022.
  4. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Προσφυγή υπαλλήλων Δήμου Σουλίου).
  5. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας(Προσφυγή υπαλλήλων Δήμου Σουλίου).
  6. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας(Προσφυγή υπαλλήλου Μ.Α).
  7. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Προσφυγή υπαλλήλου Γ.Α).
  8. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Προσφυγή Εταιρίας ).
  9. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Προσφυγή του Σ. Κ.).
  10. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Προσφυγή Χ.Α).
  11. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Προσφυγή Χ.Α).
  12. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας (Ανακοπή του Δήμου Σουλίου  κατά ειδοποίησης ΙΚΑ).
  13. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας(Προσφυγή του Δήμου Σουλίου κατά ΕΦΚΑ ).

Ο Δήμαρχος , ως Πρόεδρος της Ο.Ε

ΙΩΑΝΝΗΣ   ΣΠ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: