paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας στην Ηγουμενίτσα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας  στα πλαίσια των εκδηλώσεων της α΄ φάσης «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των επόμενων δραστηριοτήτων της εβδομάδας: 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, 2ου Φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης για παιδιά «ο Σοφός Αριστοφάνης» θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι για παιδιά για 8+, του προγράμματος «Όλα Κύριε Αριστοφάνη είναι όπως τα άφησες;» στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας στις 19:30 από το ΑΜΚΕ Αβγό .

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, ετήσια παράσταση ρυθμικής γυμναστικής από τον Ρυθμικό Όμιλο Ηγουμενίτσας και την Παρασκευή Τσικνιά στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» στις 20:30. 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, the bird’s project: πόλη ή φύση; , μουσικοκινητικό παιχνίδι για την βρεφική ηλικία, στα πλαίσια του προγράμματος «Όλα Κύριε Αριστοφάνη είναι όπως τα άφησες;» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον στις 19:30 από το ΑΜΚΕ Αβγό.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, the bird’s project: Εγώ ο διαφορετικός  θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6+ σε αλληλεπίδραση με την Τρίτη ηλικία(συμμετέχει το ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας) στο θεατράκι του Καστριού στο Ίδρυμα Σάρρα στις 19:30 από το ΑΜΚΕ Αβγό.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» χορευτική παράσταση από την σχολή χορού Ελένη Ντέτσικα στο δημοτικό σχολείο Γραικοχωρίου στις 21:15.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: