paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας συναντήθηκε με τον Σύλλογο Τρίτεκνων

Ανακοίνωση αντιδημάρχου δήμου Σουλίου Γιώργου Ντάγκα

Την Κυριακή 19/3 συναντήθηκα με αντιπροσωπεία τής Ένωσης τριτεκνων Θεσπρωτίας, οι οποίοι μου ανέφεραν τίς προτάσεις τους για την αντιμετωπίσει των προβλημάτων τούς αλλά και την ικανοποίηση των θεσμικών διεκδικήσεων τους.

Ο Δήμος Σουλίου, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι είναι στο πλευρό των τριτεκνων οικογενειών και υλοποίησε στο ακέραιο όλες τις προτάσεις που κατέθεσε ο σύλλογος τους και οι όποιες άπτονται των αρμοδιοτήτων του δήμου μας. Είμαστε δίπλα στις τριτεκνες οικογένειες καθώς θεωρούμε τίς διεκδικήσεις τούς δίκαιες και αναγκαίες προκειμένου αυτό το σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να μπορέσει να λύσει όχι μόνο τα βιοποριστικά τού προβλήματα αλλά παράλληλα να ενισχύσει και θέματα προνομιακής μεταχείρισης του από την πολιτεία ούτως ώστε μ αυτό τον τρόπο να δοθούν περισσότερα κίνητρα στις ελληνικές οικογένειες να επιδιώξουν την τριτεκνια.

Είμαστε σύμφωνοι πως όλες αυτές οι προτάσεις μπορούν να ενταχθούν σ ένα γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: