paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ο Γιάννης Γόγολος για την πώληση ΟΛΗΓ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Ηγουμενίτσα 21 Μαρτίου 2023

 Σήμερα 21 Μαρτίου 2023, τέθηκε η υπογραφή της σύμβασης για την πώληση του Λιμένος Ηγουμενίτσας.

  Στην «τελετή πού έλαβε χώρα»  στο ΤΑΙΠΕΔ, έδωσαν « τελευταίον ασπασμόν », όσοι έχουν ως πολιτική σημαία το ξεπούλημα  των υποδομών της χώρας. 

  Το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας «πουλήθηκε» για το καλό της,  όπως έλεγε  εξ αρχής ο κ. Γιόγιακας και επιβεβαίωσε με τη σημερινή του ανακοίνωση. 

   Μάλιστα χωρίς αιδώ, φωτογραφήθηκαν περιχαρείς  στο τέλος της τελετής,  όλοι αυτοί που αποφάσισαν για μας, χωρίς εμάς.

   Ο Υπουργός, ένα  πλήθος από Διευθύνοντες  Συμβούλους  και ο κ. Γιόγιακας  που όπως είναι γνωστό σε όλους τους Θεσπρωτούς,  δεν απουσιάζει από καμία «τελετή» 

 Από τη θέση του επικεφαλής  της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας,   έχω δηλώσει  κατηγορηματικά την αντίθεσή μου σε όλη τη διαδικασία που προηγήθηκε της σημερινής υπογραφής πώλησης.  

   Όμως ως Θεσπρωτός πολίτης και ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΣΑ – Π.Σ.,  είμαι από αυτούς που ασπάζονται την παροιμία  που λέει ότι «…δεν έχει ουσία να κλαις, πάνω από χυμένο γάλα..» 

   ….Καλώ τους εορτάζοντας για τη σημερινή υπογραφή, να μείνει η χαρά τους εντός  των εγκαταστάσεων που απαιτούνται για τις ανάγκες του Λιμένος  Ηγουμενίτσας.

      Η Χερσαία Ζώνη να καθοριστεί και περιγραφεί πλήρως, πριν η σύμβαση υπογραφεί στην Βουλή των Ελλήνων και να παραχωρηθεί στο Δήμο Ηγουμενίτσας για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ίσο με τον χρόνο παραχώρησης του Λιμένος.

  Καλώ τους Θεσπρωτούς πολίτες, να πάψουν να πιστεύουν ότι η εκπροσώπησή τους στη μονοεδρική πλέον έδρα της Θεσπρωτίας από  τον «συνένοχο» της πώλησης, θα φέρει διαφορετικό  αποτέλεσμα για τα υπόλοιπα προβλήματα της Θεσπρωτίας.

 Σας καλώ όλους, στις επόμενες εκλογές να αποδώσετε με την ψήφο σας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…»  σε όσους πανηγυρίζουν σήμερα για την πώληση του Λιμένος Ηγουμενίτσας με αυτούς τους όρους.  

                                                                                        Γιάννης Κ. Γόγολος 

                                                                                      Υποψήφιος Βουλευτής

                                                                                               ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.  

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: