paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Ο Πιτούλης κατηγορεί τον δήμαρχο Φιλιατών για οικειοποίηση μελέτης της περιφέρειας

Με αφορμή  δημοσίευση Δελτίου Τύπου του Δήμου Φιλιατών που αφορά ενέργειες που έχουν γίνει για την κατασκευή κυκλικού κόμβου  στην είσοδο της πόλης των Φιλιατών (Παραλία) οφείλω να ενημερώσω τα κάτωθι για αποκατάσταση της αλήθειας:

Η υπό εκτέλεση μελέτη (κατασκευή κόμβου στην είσοδο πόλης Φιλιατών) ξεκίνησε αποκλειστικά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και περιλαμβάνει άλλους δύο κόμβους, στην περιοχή του Δήμου Σουλίου (διασταύρωση Προδρομίου και διασταύρωση Σκανδάλου) για να περιοριστεί στο ελάχιστο η επικινδυνότητα των οδικών αξόνων στις ανωτέρω περιοχές στα πλαίσια οδικής ασφάλειας.

Ανατέθηκε στις 5-5-2021 από την ΠΕ Θεσπρωτίας στο μελετητικό σχήμα «Μέτρον σύμβουλοι μηχανικοί Α.Ε» 

Η Π.Ε Θεσπρωτίας ενημέρωσε τον Δήμο Φιλιατών για την επικείμενη επιτόπια αυτοψία -παρουσίαση της αρχικής πρότασης της μελετητικής ομάδας προς τον Δήμο ώστε να μας γνωρίσει τυχόν αιτιάσεις επί της μελέτης.

Αντ’ αυτού ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ έσπευσαν να οικειοποιηθούν και αυτοδιαφημιστούν από το όλο εγχείρημα .

Την ανωτέρω μελέτη την προωθούμε και λόγω της δέσμευσης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας σε τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Σπανοπούλου – Σάρρα Ηλιάνα.  

Τα σχόλια για αυτή την ενέργεια από πλευράς Δημάρχου περιττεύουν.                  

         Αναδεικνύουν τον τρόπο «συνεργασίας» που επιδιώκει ο Δήμαρχος.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: