paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Πολιτική: Ποιον Παραμυθιώτη προσέγγισε το ΠΑΣΟΚ; / Τι θα κάνει ο Αθανασίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες του periodikostep.gr και του paramythianews.gr η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Θεσπρωτία είχε επαφή με τον Νίκο Γώγο προτείνοντας του να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Νίκος Γώγος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και τις προθέσεις του για την οποιαδήποτε πολιτική του συνέχεια και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το τι θα επιλέξει τελικά. Είναι η εποχή των αποφάσεων και για τον δήμο Σουλίου.

Σαφώς ο Νίκος Γώγος με αξιοσημείωτη παρουσία στα δημοτικά συμβούλια, με άποψη για τα θέματα και με προτάσεις έχει μεγαλύτερη εμπειρία πια σε σχέση με την αρχή της πολιτικής του καριέρας και αυτή η εμπειρία σε συνδυασμό με τις αρχές του θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τι θα κάνει τελικά.

Και μιας και μιλάμε για αποφάσεις να πούμε οι πληροφορίες λένε ότι ο Αντώνης Μπέζας συνεχίζει να έχει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Ηγουμενίτσας. Για τον δήμο Σουλίου έχουμε την σίγουρη υποψηφιότητα του δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη, όπως γράφει και η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Όσο για τον Νίκο Αθανασίου, οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι “σφίγγα” ακόμα και στους συνεργάτες του για το τι θα αποφασίσει τελικά. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος απέναντι τον Καραγιάννη, οπότε ή θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Καραγιάννη ή θα επιλέξει να δοκιμάσει στην περιφέρεια.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: