paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Πρεμιέρα Θεσπρωτού με Πιερικό στην Super League -2

Θεσπρωτός: Πρεμιέρα στη Super League -2 κόντρα στον Πιερικό με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα

Με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα στην Super League -2, ο Θεσπρωτός θ’ αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου (ώρα 15.00) τον Πιερικό, στο Δημοτικό γήπεδο Βέροιας. 

«Επιτέλους ξεκινάμε» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που ο Θεσπρωτός θα αγωνιστεί στην Super League -2. Πρώτος μας στόχος είναι η θετική παρουσία στην κατηγορία. Έχουμε μία νεανική ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

«Ο Θεσπρωτός, η ιστορική ομάδα της πόλης της Ηγουμενίτσας θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στη  Super League -2 κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι να έχουμε μία ανταγωνιστική πορεία στο Πρωτάθλημα. Εύχομαι μία καλή χρονιά με υγεία για όλους και καλώ τους φίλους τους Θεσπρωτού να στηρίξουν την ομάδα» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νικόλαος Τσιάπος

Στη διάθεση του Ρότσα για τον αγώνα με τον Πιερικό, δεν βρίσκεται ο αρχηγός της ομάδας Μπίκας ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χιαστών κι εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τέσσερις μήνες καθώς και ο Κολιτσίδας που επίσης έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. 

Στην αποστολή η οποία απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, έχει επιλέξει τους εξής:  Κίναλης, Ψωμιάδης, Παππάς Δ., Βασιλάκης, Βαταμίδης,  Γώγος, Ζιώγας, Κωνσταντίνου,  Λύγκας, Παππάς Ευάγ.,  Πούφλης,  Σαραντίδης,  Σταυρίδης, Στεργίου,  Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ,  Πατσέκο, Ραμίρεζ,  Ρομέρο,  Σουμά και Βαλέντε. 

Διαιτητής του εκτός έδρας αγώνα με τον Πιερικό, θα είναι ο Νικολάου (συνδέσμου Αθήνας), με βοηθούς τους Ζήρδα (Αθήνας) και Φράγιο (Μακεδονίας). 4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας). 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: