paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Πρόσκληση δήμου Σουλίου για σύνδεση αποχετεύσεων

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» Α’ ΦΑΣΗ Διαδικασία σύνδεσης αποχετεύσεων των ιδιοκτησιών Παραμυθιάς, Καρυωτίου και του οικισμού Αγίου Δονάτου με το δίκτυο ακαθάρτων της αποχέτευσης του Δήμου Σουλίου

Σας γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του δικτύου ακαθάρτων της αποχέτευσης του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά, το Καρυώτι και τον οικισμό Αγίου Δονάτου, έχει ολοκληρωθεί.

Το προσεχές διάστημα, θα πρέπει να γίνουν οι συνδέσεις των ιδιοκτησιών, οι οποίες είναι υποχρεωτικές.

Με την παρούσα πρόσκληση-ενημέρωση, στα πλαίσια της Α’ φάσης της διαδικασίας των συνδέσεων, καλούμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στην Παραμυθιά, το Καρυώτι και τον οικισμό του Αγίου Δονάτου και προβλέπεται να συνδεθούν στο δίκτυο ακαθάρτων, να προσέλθουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σουλίου έως 31/05/2024 ώστε:

  1. Να παραλάβουν την αίτηση σύνδεσης, όπου αναγράφονται τα απαραίτητα έγγραφα – δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν στο Δήμο.
  2. Να ενημερωθούν για τον τρόπο σύνδεσης του ακινήτου τους.
  3. Να ενημερωθούν για τον κανονισμό αποχέτευσης και τα τέλη που θα χρειαστεί να καταβάλουν μετά τη σύνδεσή τους.

Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων, η αίτηση κατατίθεται στο Δήμο για έλεγχο της πληρότητας και της ορθότητας των υποβληθέντων δικαιολογητικών ανά ιδιοκτησία.

Σημειώνεται ότι ανά οικοδομή υποβάλλεται ένας (1) φάκελος δικαιολογητικών από τον ιδιοκτήτη ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο αυτού.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Δήμο έως 30/06/2024. Θα ακολουθήσει η Β’ φάση η οποία θα ανακοινωθεί με νέα πρόσκληση.

Η σύνδεση ΠΡΙΝ την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Δήμο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εκτός της καταβολής προστίμου, διώκεται ποινικά.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: