paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Πρόσκληση περιφέρειας Ηπείρου για συμμετοχή σε έκθεση τουρισμού

Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για συμμετοχή 

στην έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS Λευκωσίας

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS  (μετονομασία της έκθεσης ΤΑΞΙΔΙ) στη Λευκωσία, το διάστημα 21-23 Απριλίου 2023, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Ηπείρου. Εκτός της συνολικής παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου.

 Η Περιφέρεια θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της ως συνεκθέτες, εκπροσώπους Δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδόχων και γενικά φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής.   Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή  31 Μαρτίου 2023, στο email: ch.kazakos@php.gov.gr με την συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συμμετοχής.  

Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο και επομένως δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. 

Η  Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό, στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα (μέχρι 30 τεμάχια), των επιχειρήσεων και φορέων ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση. Το υλικό  θα πρέπει να το προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1) το αργότερο έως την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:00.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: