paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες Καγιέν – Διαδήλωση στο Κολωνάκι

Σε απόγνωση βρίσκονται ιδιοκτήτες Καγιέν αλλά και οι εφοπλιστές, βιομήχανοι, ιδιοκτήτες μεγάλων εμπορικών αλυσίδων καθώς δέχθηκαν καίριο χτύπημα από την επαναστατική κυβέρνηση της Ελλάδας που αποφάσισε με μπροστάρη τον καπετάν Άδωνη να ανατρέψει την πλουτοκρατία.

Το πρώτο μεγάλο πλήγμα ήταν ο αποκλεισμός τους από το επίδομα για τα καύσιμα. Αυτά τα 13 ευρώ το μήνα για 3 ολόκληρους μήνες που θα στερηθούν είναι θα έλεγε κανείς η ταφόπλακα στα καπιταλιστικά τους σχέδια καθώς τους στερεί ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό βοήθημα.

Τέτοιο χτύπημα στην πλουτοκρατία δεν έχει ζήσει ξανά η ανθρωπότητα.

Ο πρωθυπουργός της επαναστατικής κυβέρνησης αξύριστος, καθώς όταν κάνεις έναν τέτοιο αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα δεν μπορείς να ασχολείσαι με τρίχες και μικροαστικές συνήθειες μιας καθημερινότητας, σε διάγγελμά του σάλπισε το ξεκίνημα της ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος βάζοντας τις βάσεις για την μητσοτακική δημοκρατία που στηρίζεται στην μπουμπούκια φράξια με αρχηγό τον καπετάν Άδωνη.

Οι πολίτες εντωμεταξύ που είναι δικαιούχοι αυτού του επιδόματος έχουν πέσει με τα μούτρα στους υπολογισμούς για το πώς θα επενδύσουν αυτά τα χρήματα καθώς αν τα φάνε μονοκοπανιά θα γίνουν 300 κιλά, κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στον καπετάν Άδωνη.

Δεκάδες μισθωτοί παραιτούνται από τις εργασίες τους καθώς αποφάσισαν να επενδύσουν αυτό το ποσό σε επιχειρήσεις κάτι που αναμένεται να δώσει μεγάλη πνοή στην ανάπτυξη της χώρας. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι η ανάπτυξη και η οικονομία της χώρας θα πάει σβιιιινγκ!

Την ίδια ώρα μεγάλη διαδήλωση έγινε στο Κολωνάκι από τα θύματα αυτής της πολιτικής.

Έκτακτη σύνοδο κορυφής θα πραγματοποιηθεί στην ΕΕ αλλά θα συνεδριάσουν και οι G20 καθώς υπάρχει ο φόβος να εξαπλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η επανάσταση.

Ήδη σε κάποιες χώρες οι πολίτες έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας ένα ανάλογο επίδομα, έστω και μέρος αυτού.

Για κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε.

Μικρός Φωκίων

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: