paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Στην Αθήνα συνάντηση για το νοσοκομείο Φιλιατών

Β. Γιόγιακας: θεραπεία πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας στο Νοσοκομείο Φιλιατών 

Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και η παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας σε περισσότερους ασθενείς συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο Βασίλης Γιόγιακας και ο Διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Τσούρας με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο.   

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η υποστήριξη και η έναρξη θεραπειών στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για τους πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας, για την οποία ο κ. Κωτσιόπουλος εξέφρασε την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας να στηριχθεί με τη διασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων για την προμήθεια των κατάλληλων φαρμάκων. Στο πλαίσιο αυτό προκηρύχθηκε για το νοσοκομείο μόνιμη θέση Ιατρού Κλάδου Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Νευρολογίας.

«Ευχαριστούμε τον κύριο Γενικό Γραμματέα για το ενδιαφέρον και την βούλησή του να ενισχύσει το Νοσοκομείο Φιλιατών ώστε να μπορεί να φροντίσει περισσότερους συμπολίτες μας που μάλιστα έχουν να διαχειριστούν μια δύσκολη και σύνθετη χρόνια πάθηση όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: