paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Στο νοσοκομείο Φιλιατών ο σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών, κ. Τσουρά Χρήστο και τους νευρολόγους κ.κ. Μπούτσουρα Κων/νο και Τσέλιου Δώρα, είχαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας νομού Θεσπρωτίας, Γεώργος Βασίλειος (πρόεδρος) Μπέης Σπύρος (αντιπρόεδρος) και Παπαζώη Αγλαΐα (γραμματέας) .

Η συνάντηση, που είχε καθυστερήσει λόγω πανδημίας, είχε σκοπό την ενημέρωσή μας από τον διοικητή του νοσοκομείου και των δύο νευρολόγων στο κατά πόσο ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας μπορούν να εξυπηρετηθούν στο ιατρείο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, ασθενείς που χρειάζονται χορήγηση κορτιζόνης, ή ενδοφλέβια αγωγή ocrevus, ή tysabri, ακόμα και γνωμάτευση, θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τους δύο νευρολόγους στο νοσοκομείο. Οι νευρολόγοι θα είναι σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς αυτών των ασθενών.

Ακόμα, ο κ. Τσούρας μας ενημέρωσε για την λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου. Μπορούν πλέον οι ασθενείς κατόπιν ραντεβού, από  10 Σεπτεμβρίου και μετά, στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου να πραγματοποιούν την εξέταση δωρεάν χωρίς το κόστος συμμετοχής που δίνεται στα ιδιωτικά ακτινολογικά ιατρεία.

Για όσους ασθενείς ενδιαφέρονται, το νούμερο τηλεφώνου του ιατρείου είναι: 2664360365.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: