paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Συγχαρητήρια από τον Γιώργο Ντάγκα

Ανακοίνωση του αντιδημάρχου Σουλίου Γιώργου Ντάγκα

Φτάνοντας στο τέλος ενός έντονου και άκρως διασκεδαστικού εορταστικού τριημέρου σ’ όλη την επικράτεια του δήμου Σουλίου θά ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’όλους τούς συνδιοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων.

Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Παραμυθιάς

φιλοπρόοδο όμιλο Παραμυθιάς

Εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς

Ενεργούς πολίτες Παραμυθιάς

Θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΟ

Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Γαρδικίου

Τ.Κ Γαρδικίου

καθώς και τούς πολιτιστικούς συλλόγους Γλυκής, Αγοράς, Ζερβοχωριου, Προδρόμιου, Ξηρόλοφου, Καρβουναριου, Σεβαστού, Παγκρατίου, Καρυωτιου, Κρυσταλλοπηγής, Ψακας, Νεράιδας, Πλακωτης, Πετροβιτσας, Πολυδρόσου, Χρυσαυγή, Αμπελιά, Αυλοτοπου, Σαμονιβας και Φροσύνης.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας

Εμπορικό επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Λατομεία Νάστας .

Στο σημείο όμως αυτό θά ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στα μέλη της καρναβαλικής μας επιτροπής, και να δηλώσω πως τίποτε απ’όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την δική τους βοήθεια και ανιδιοτελή προσφορά. Αυτά τα παιδιά μας απέδειξαν γι άλλη μια φορά πως η συλλογική προσπάθεια και ο εθελοντισμός είναι δύο βασικά συστατικά για νά μπορέσουμε να βοηθήσουμε τόν τόπο μας και να τόν κάνουμε καλύτερο. Κρατάμε οτιδήποτε χρήσιμο είτε το βρήκαμε είτε το δημιουργήσαμε εμείς και προχωράμε, ευελπιστώντας να ξανά συναντηθούμε στις επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις τού Δήμου μας.

Την καρναβαλική επιτροπή αποτελούν

Σωτήρης Μάρκου

Ελευθερία Νταφλου

Μαρία Αναγνωστοπούλου -Δημακα

Ιφιγένεια Ζορκαδη

Νίκος Κωτσης

Βικη Σταυρού -Μπρεστα

Χαράλαμπος Παντελής

Όλγα Τζαμουρανη

Αννίτα Δημητρίου

Παύλος Λιάκος

Δώρα Σιολου

Νικηφόρος Σταυρου.

Θα ήταν παραλήψεις να μην ευχαριστήσω και όλο το αστυνομικό προσωπικό του Α.Τ Παραμυθιάς πού απασχολήθηκε όλες αυτές τις μέρες στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή και ασφαλή πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων. Να έχουμε υγεία να συνεχίζουμε

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: