paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Συλλήψεις 4 αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 29, 46, 33 και 42 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος και 42χρονος κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.   

Παράλληλα, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής πραγματοποίησαν έλεγχο σε  Ι.Χ.Ε. όχημα όπου  διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος οδηγός και ο 46χρονος συνοδηγός του, διευκόλυναν από κοινού την παράνομη έξοδο των ανωτέρω, δίνοντάς τους πλαστές άδειες διαμονής στην αλλοδαπή και επιπλέον ότι λειτουργούσαν ως προπομποί τους προκειμένου να αποφύγουν αστυνομικούς ελέγχους.

Ακόμη, διαπιστώθηκε από τα παραπάνω στελέχη ότι ο 46χρονος κατείχε στα προσωπικά του αντικείμενα δεκατρία γραμμάρια και σαράντα εκατοστά (13,40gr) ακατέργαστη ινδική κάνναβη καθώς και ότι όλοι είχαν απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Shengen.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα, τα ταξιδιωτικά έγγραφα και οι ναρκωτική ουσία.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: