paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Συνάντηση εκπρόσωπων ΠΑΣΟΚ με δήμαρχο Φιλιατών

Με τον Δήμαρχο Φιλιατών συναντήθηκε η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Φιλιατών, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εκπροσωπούμενη από τον Γραμματέα κ. Ιωάννη Γεωργίου, τον υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης κ. Δημήτριο Λώλο, καθώς και τον Γραμματέα της Τ.Ο Φιλιατών κ. Αλέκο Γκόγκο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ακριτικός Δήμος της Θεσπρωτίας και οι τόποι συνεισφοράς για την επίλυση τους από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε πως είναι θέμα ζωτικής σημασίας η κατασκευή του κάθετου οδικού άξονα Εγνατίας – Μαυροματίου, ενώ στα πολύ σημαντικά προβλήματα μεταξύ αλλων ανέφερε το δημογραφικό πρόβλημα.

Ο κ. Παππάς σημείωσε την σπουδαιότητα της ανανέωσης των πολιτικών κομμάτων με νέους ανθρώπους ενώ τόνισε την δημιουργική συνεισφορά που πρέπει να έχουν τα κόμματα στο δημοκρατικό πολίτευμα.

Στην συνέχεια, κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, περιόδευσε στην αγορά των Φιλιατών όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, θα είναι αρωγός σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ του της Περιφερειακής Ενότητάς μας, ενώ οι συναντήσεις με τους Δημάρχους της Θεσπρωτίας καθώς και με τους παραγωγικούς φορείς, θα συνεχιστούν ολο το επόμενο διάστημα, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και της δυνατότητας συνεισφοράς μας στην επίλυση τους.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: